Mucize Doktor Güneş Neden Ayrıldı? Korhan Herduran Mucize Doktor Dizisinde Neden Yok?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümleri ile her hafta izleyicisinin karşısına çıkıyor. Mucize Doktor dizisinin hayranlarını üzecek bir hadise yaşandı. Mucize Doktor Güneş neden ayrıldı? Korhan Herduran Mucize Doktor dizisinde neden yok?

18.01.2021-09:12 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-09:08)  Mucize Doktor Güneş Neden Ayrıldı? Korhan Herduran Mucize Doktor Dizisinde Neden Yok?

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir keyifle izlenen Mucize Doktor dizisinin 45. bölümünde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Sevilen oyuncu Korhan Herduran Mucize Doktor dizisinden ayrıldı.

Mucize Doktor dizisinde Güneş karakterine hayat veren Korhan Herduran’ın ayrılığı sevenlerini bir hayli üzdü. Genç oyuncu yayınlanan son bölümün ardından dizinin takipçilerine sosyal medya hesabı üzerinden bir veda paylaşımında bulundu.

Başrollerinde Taner Ölmez ile Onur Tuna’nın yer aldığı Mucize Doktor dizisi 45. bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Ancak dizinin son bölümünde beklenmedik ayrılık herkesi üzdü. Dizinin yayınlanan ilk bölümünden bu yana sevilen Güneş karakterini canlandıran Korhan Herduran Mucize Doktor'a veda etti.

KORHAN HERDURAN KİMDİR?

Korhan Herduran, 6 Ağustos 1988 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Korhan Herduran, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezun olduktan sonra ilk oyunculuk deneyimini Üsküdar’a Giderken adlı dizide yaşadı. Daha sonrasında İşler Güçler dizisinde rol alan oyuncu kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Herduran, Selçuk Aydemir 'in yönettiği Düğün Dernek filminde de oynadı.

Kardeş Payı dizisinde Muhasebeci Oğuzhan karakteri ile kariyer basamaklarını hızla çıkan Herduran son olarak da Mucize Doktor dizisinde Güneş karakterine hayat verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal