Mucize Doktor Dizisine Ali'nin Çocuğa Kitap Okuduğu Sahne Damgasını Vurdu

Fox TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümünde doktor Ali Vefa'nın ağabeyine çok benzeyen çocuğa kitap okuduğu sahne izleyenleri duygulandırdı. Mucize Doktor'un son sahneleri Twitter'da TT oldu.

11.10.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-09:17)

The Good Doctor uyarlaması olan Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde otizmli olan Doktor Ali Vefa'nın hikayesi kaleme alınıyor. Mucize Doktor dizisi 5. bölümü ile 10 Ekim Perşembe akşamı izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Mucize Doktor'un ekrana getirilen son bölümünde Ali Vefa, küçük yaşlarda kaybettiği ağabeyine benzeyen Kerem adlı çocuğun hayatını kurtarabilmek için elinden geleni yaptı. Kerem’in kanser olduğu zannedilmesi üzerine Ali Vefa duruma el atarak çocuğun gerçek hastalığını ortaya çıkarmak için uğraştı.

Adil'den yardım alan Ali Vefa, Ferman'a yakalanınca yapmak istediği yarım kalsa da Nazlı da duruma dahil olur ve çocuğun gerçek hastalığının teşhisinde yardımcı olur.

ALİ VEFA HERKESİ DUYGULANDIRDI

Çocuğun gerçek hastalığının ortaya çıkmasının ardından Ali Vefa, vefat eden ağabeyine yıllar önce okuduğu kitabın son sayfasını Kerem'e okur. Kitabı tamamlayan Ali Vefa’nın 'Hoşçakal abi' dediği anlar izleyenleri duygulandırdı.

MUCİZE DOKTOR SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Mucize Doktor yayınlanan son bölümündeki kitap okuma sahnesi ile sosyal medyayı salladı. Sosyal medya kullanıcıları 'Abisinin yarım bıraktığı kitabı tamamlamak. Çok güzeldi çok.' ve 'Otizmli bir doktor 'Şeker Portakalı' kitabının son sayfasını okuyor ve herkesi ekrana kilitliyor. Şiddet yok, argo yok, silahlı çatışma yok, kadına şiddet yok. Gerçekten Mucize Doktor.' gibi yorumlarda bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal