Mucize Doktor 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor dün akşam 46. bölümüyle ekranlara geldi. Dün yayınlanan bölümden sonra izleyiciler Mucize Doktor dizisinin 47. yeni bölüm hakkında araştırmalara başladı. Mucize Doktor 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.01.2021-12:35 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-12:35) Mucize Doktor 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde Taner Ölmez ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mucize Doktor, izleyicisinin karşısına 21 Ocak Perşembe akşamı yani dün akşam 46. bölümüyle çıktı. Heyecanlı bir bölümün ardından Mucize Doktor 47. bölüm merak edilir oldu. Peki Mucize Doktor 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

MUCİZE DOKTOR 46. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yarı maaşla çalışmaya razı olan asistanların önünde şimdi son derece zorlu, 36 saatlik bir nöbet vardır. Sinirler gerilmeye başlayınca Ferman ve Ali kavga ederler. Diğer taraftan annesiyle anlaşan Ezo, Ali’ye veda etmeye mecbur kalır. 

Zorlu nöbetin sonuna geldiğimizde, bir asistan siciline yeni cezalar ekleyecek, bir diğeri başasistan olacak, Beliz'se sürpriz bir teklif alacaktır.

MUCİZE DOKTOR 47. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYILANDI MI?

Ekranların fenomen dizisi Mucize Doktor yeni bölümleri ile her perşembe günü izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin dün yayınlanan 46. bölümünün ardından yeni bölüm için araştırmalar başlandı. Mucize Doktor dizisinin 47. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal