Modacı Berra Terzioğlu’nun Annesini Darp Ettiği İddia Edildi

Ünlü modacı Berra Terzioğlu’nun annesi Ümit T., kızı tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

12.08.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-15:11) Modacı Berra Terzioğlu’nun Annesini Darp Ettiği İddia Edildi

İddiaya göre psikolojik tedavisi devam eden Berra Terzioğlu’nun muayeneye gidemeyince sinir krizi geçirdiği ve annesini darp ettiği öne sürüldü.

Bir dönem oyuncu İlker İnanoğlu ile aşk yaşayan ünlü modacı Berra Terzioğlu’nun 5 Şubat gecesi annesi Ümit T.'yi darp ettiği iddia edildi. Genç kasının annesi Ümit T. ise polisi arayarak kızından şikayetçi oldu.

Dilek Yaman’ın haberine göre; Ümit T., gecenin bir vakti kızı Berra Terzioğlu’nun tokadıyla uyandı. Şok içerisinde kalan anne, kızının kendisine ‘Kalk seni öldüreceğim’ dediğini belirtti. Terzioğlu’nun boğazına sarılmasıyla korku dolu dakikalar geçiren Ümit T., kızının yardımı sayesinde canını kurtardı.

İddiaya göre; olayın yaşandığı gece Berra Terzioğlu, şu ifadeleri kullandı: ‘Bugün psikolog randevum vardı ama 600 TL eksik olduğu için gidemedim, ayda dört defa gidiyorum, 2 bin TL'den fazla para nerede?’Senin ölmeni istiyorum, sen hâlâ neden yaşıyorsun?’

HAKARET VE TEHDİT ETTİ

Polisten yardım isteyen Ümit T. ise şunları söyledi: ‘Korkudan yerimden kalkamadım. Kızım bana hakaret ve tehdit edip, evde bulunan objeleri yere fırlattı. Tekrar saldırıya geçti. Beni darp edip, yerlerde sürükledi. Kolyenin zinciriyle vurdu. Diğer kızım beni kurtardı. Ardından kapıcıya seslendim, can güvenliğim olmadığı gerekçesiyle polisi aradım’

'DARP KARŞILIKLI YAŞANDI'

Darp raporu alan anne Ümit T. kızından şikayetçi olurken Berra Terzioğlu, suçlamaları kabul etmedi ve darpın karşılıklı yaşandığını söyledi. Terzioğlu da annesinden şikayetçi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal