MFÖ Konseri, Yeni Zelanda'daki Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelendi

MFÖ grubunun Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi'nde 19 Mart'ta vereceği konser, Yeni Zelanda'da yaşanan ve birçok insanın hayatını kaybettiği terör saldırısından dolayı ertelendi.

18.03.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-11:01) MFÖ Konseri, Yeni Zelanda'daki Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelendi

19 Mart'ta Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan MFÖ, konseri, Yeni Zelanda'da yaşanan terör saldırısından dolayı ertelendi.

MFÖ KONSERİ ERTELENDİ

Cumhurbaşkanlığından edinilen bilgilere göre, MFÖ grubunun Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi'nde vereceği konser Yeni Zelanda'da yaşanan terör saldırısından dolayı ertelendi.

MAZHAR ALANSON GÜNDEM OLMUŞTU

Mazhar Alanson, Yandım Yandım adlı parçasını Medine için yazdığını söyleyerek gündem olmuştu. Alanson, 'Yandım şarkısını Medine'de yazdım. İlk gün çıktım 'Yandım' satırını yazdım. İkinci gün ise 'Ah ki ne yandım'ı ekledim. Derken bir bakıyorsun arkasından 'Bana Şarkılar Söyleten Kadın' geliyor. Sonra şarkılar söyleten bir kadın olmuş herhalde.

'TAMAMEN KABE'YE YAZILMIŞTIR'

'Baka baka doyamadım hem kokladım da' tamamen Kabe'ye yazılmıştır. Şarkılarımı satır satır toplarım. Şarkılarımı 3-4 ayda yazarım ben. Bu satırları bir araya getirmek de fakirin işi. Onu da ben yapabiliyorum. Yaşamadığım hiçbir şeyi satırlarıma geçirmedim' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal