Metin Yıldız, Canlı Yayını Terk Etmek İstedi

Oyuncu Metin Yıldız, sevgilisi Gözde Kayra'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Cengiz Semercioğlu'nun programına katılan Yıldız, eski sevgilisi programa bağlanınca yayını terk etmek istedi.

30.07.2019-15:30 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-15:41)

Sevgilisi Gözde Kayra'ya şiddet uyguladığı iddia edilen Metin Yıldız, Cengiz Semercioğlu'nun programına konuk oldu. Yıldız, katıldığı canlı yayına Kayra'nın telefonla bağlanması sebebiyle, stüdyoyu terk etmek istedi.

Metin Yıldız'ın sevgilisi Gözde Kayra'ya şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Cengiz Semercioğlu'nun Sabah Sohbeti programına konuk olan Yıldız, şiddet uygulamadığını tam tersine şiddete maruz kaldığı belirtti. Konuyla ilgili peş peşe açıklamalar yapan Yıldız, Kayra'nın programa telefonla bağlandığını duyunca yayını terk etmeye kalkıştı. Semercioğlu ise Gözde Kayra'nın da söz hakkı olduğunu belirtti.

'BOĞAZIMI SIKTI'

Hakkındaki iddialara cevap veren Metin Yıldız, "Asıl şiddete uğrayan kişi benim. Gözde Kayra her şeyi beni çok sevdiğinden yapıyor. O bana saldırdı. Ben öylece durdum. Bütün vücudum tırnak izi dolu, boğazımı sıktı" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal