Metin Hara Takipçisine Ayar Çekti!

Herkes en az bir kere bir ünlünün paylaşımının altına yorum yapmışızdır ve 'aman o kadar yorumun içinde benimkini mi görecek' diye düşünmüşüzdür.

08.02.2018-15:58 - (Son Güncelleme: 08.02.2018-15:54) Metin Hara Takipçisine Ayar Çekti!

Herkes en az bir kere bir ünlünün paylaşımının altına yorum yapmışızdır ve 'aman o kadar yorumun içinde benimkini mi görecek' diye düşünmüşüzdür. Fakat öyle olmuyor, ünlüler kendilerine gelen yorumları yakından takip ediyor ve hatta bazılarına cevap bile veriyor.


Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Metin Hara "Kadınları tavlama diye bir kitap yaz, milyonlar satmazsa adam değilim" yazan takipçisine ayar çekti.

Takipçisinin bu önerisine sinirlenen Metin Hara, şu şekilde cevap verdi: "Bu konu başlığı benim ne yaşam felsefeme ne de verdiğim mesaja uygun değildir güzel dostum. Ama hepimizin birlikte atabileceği adımlar, emek vermesi gereken alanlar var diye düşünüyorum.
Erkekler: Kadınları "tavlanacak" mahluklar olarak görmek yerine kendimizi aşka layık olmaya adamak ilk adım olabilir...

Kadınlar: Birbirlerine kadınlıkları üzerinden zorbalık yapmayı bırakabilir. Bu şekilde hep birlikte kadınlara "sahip olmak" yerine toplumsal olarak kadına şiddeti azaltmaya emek verebiliriz. Sevgiler dostum... "

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal