Mesut Özil'in Eşi Amine Gülşe Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olması üzerine eşi Amine Gülşe'nin kim olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ile evlenen Amine Gülşe kimdir? Amine Gülşe nerelidir?

18.01.2021-09:52 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-09:52) Mesut Özil'in Eşi Amine Gülşe Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Uzun yıllar Arsenal'de forma giyen ünlü futbolcu Mesut Özil Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu haberin ardından Mesut Özil'in eşi de araştırma konusu oldu. Amine Gülşe kimdir? Amine Gülşe nerelidir? Ne zaman evlendiler?

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Türk kökenli İsveç vatandaşı Amine Gülşe, 30 Nisan 1993 tarihinde doğdu. Türk kökenli İsveç vatandaşı Gülşe, Türk kökenli İsveç vatandaşıdır. İyi derecede İsveççe, İspanyolca ve İngilizce konuşabilen Gülşe, International High School Of The Gothenburg Regione mezunudur.

2014 Miss Turkey'de, bir önceki yılın birincisi olan Rüveyda Öksüz'den tacını teslim alan Amine Gülşe, uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. 

Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı.

AMİNE GÜLŞE VE MESUT ÖZİL NE ZAMAN EVLENDİ?

Futbol hayatını bir dönem İngiltere'de sürdüren Mesut Özil, Amine Gülşe ile 2019'un haziran ayında evlenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal