Mesut Özil Eski Takım Arkadaşlarını Düğününde İstemiyor!

Arsenal'ın yıldızı Mesut Özil ve model nişanlısı Amine Gülşe'nin merakla beklenen düğün tarihi belli oldu. Ünlü çift Ramazan ayının bitmesinin ardından 7 Haziran'da nikah masasına oturacak.

23.01.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-10:32)

Arsenal'ın yıldızı Mesut Özil ve model nişanlısı Amine Gülşe'nin merakla beklenen düğün tarihi belli oldu. Ünlü çift Ramazan ayının bitmesinin ardından nikah masasına oturacak.

Ünlü futbolcu Mesut Özil ile oyuncu ve model nişanlısı Amine Gülşe'den hayranlarını sevindiren haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda aile arasında düzenledikleri törenle nişanlanan ünlü çiftin düğün tarihi de belli oldu.

AMİNE GÜLŞE VE MESUT ÖZİL DÜĞÜN TARİHİ 

Mesut Özil ve güzel model Amine Gülşe çiftinin düğün tarihi de belli oldu. Ünlü çift Ramazan ayından sonra Londra'da nikah masasına oturacak. Ünlü çift 7 Haziran'da dünayevine girmeye hazırlanıyor.

MESUT ÖZİL, ESKİ TAKIM ARKADAŞLARINI DÜĞÜNÜNDE İSTEMİYOR MU?

Ünlü çiftin düğün tarihi Alman gazetelerinde manşet oldu. Alman Bild gazetesinin iddialarına göre Mesut Özil'in eski takım arkadaşlarını düğününde istemedi.

Özil'in 8 Haziran'da gerçekleşecek olan Belarus-Almanya Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesi düğününü 7 Haziran'a alması eski takım arkadaşlarını düğününde istemediğini iddialarını beraberinde getirdi. Mesut Özil'den konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal