Meryem Uzerli'nin Cesur Paylaşımı Büyük Ses Getirdi!

Ekranların sevilen oyuncusu Meryem Uzerli'nin son sosyal medya paylaşımı büyük ses getirdi.

07.08.2017-11:44 - (Son Güncelleme: 07.08.2017-15:11) Meryem Uzerli'nin Cesur Paylaşımı Büyük Ses Getirdi!

Kızı Lara ile tatil yapan sevilen oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştığı cesur pozlarıyla yine gündem oldu. Güzel oyuncu Meryem Uzerli'nin sosyal medya hesabından son paylaştığı fotoğraf ise büyük ses getirdi.



MERYEM UZERLİ EKONOMİK SIKINTILAR YÜZÜNDEN TAŞINMA KARARI ALDI!

İlk olarak Show TV ekranlarında yayınlanmış olan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizinde hayat verdiği 'Hürrem Sultan' karakteri ile milyonların sevgisini kazanan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ekonomik sıkıntılar yüzünden kirası 28 bin TL olan evinden taşınma kararı aldı. Aylık kirası 28 bin TL olan evinden taşınma kararı alan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, fiyatı daha ekonomik olan bir ev buldu. Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde oyunculuk performansını sergileyen Meryem Uzerli’nin eski rahat yaşamı sona erdi. Geride bıraktığımız 2014 yılında sevgilisin'nden dünyaya gelen kızı Lara ile yalnız başına hayatta kalma mücadelesi veren sevilen oyuncu Meryem Uzerli, kendini ekonomik açıdan garantiye almak için eskisi gibi rahatlığına pek düşmüyor. Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ilk iş olarak da aylık kirası 28 bin TL olan evini değiştirdi.

Ekranların sevilen oyuncusu Meryem Uzerli, geride bıraktığımız 2015 yılında aylık kirası 28 bin TL olan lüks villadan taşınmaya kararı aldı. Önümüzdeki Ağustos ayında bitecek kira sözleşmesini yenilemeyen ünlü oyuncu Meryem Uzerli, daha ekonomik bir ev buldu. Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin yeni evinin aylık kirası 15 bin TL.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal