Meryem Uzerli'nin bebeği Lily Koi'nin Babası Kim? Meryem Uzerli Evlendi Mi?

Hamileliğini beş ay boyunca herkesten gizleyen 37 yaşındaki oyuncu Meryem Uzerli'nin geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına almasının ardından hayranları tarafından bebeğinin babasının kim olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı. Meryem Uzerli'nin bebeğinin babası kim?

14.01.2021-17:14 - (Son Güncelleme: 14.01.2021-17:14) Meryem Uzerli'nin bebeği Lily Koi'nin Babası Kim? Meryem Uzerli Evlendi Mi?

İkinci hamileliğini herkesten sır gibi saklayan ve 5. ayında müjdeli haberi sevenleriyle paylaşan genç oyuncu Meryem Uzerli ikinci bebeğini de kucağına aldı. Amerika'ya yerleşen ve gözlerden uzak yaşamını sürdüren Uzerli'nin Lily Koi ismini verdiği kızının babasının kim olduğu, Meryem Uzerli'nin ABD'de evlenip evlenmediği merak konusu oldu. 


MERYEM UZERLİ'NİN BEBEĞİNİN BABASI KİM? 

Can Ateş ile birlikteliğinden 2014 yılında Lara Jemine isimli bir kız dünyaya getiren Meryem Uzerli'nin Amerika'ya yerleştikten sonra ikinci kez anne olduğunu duyurmasının ardından kızının babası merak edildi ve gözler Meryem Uzerli'den gelecek cevaba çevrildi.


MERYEM UZERLİ EVLENDİ Mİ?

Bebeğinin babası hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan 37 yaşındaki Meryem Uzerli'nin kızının babasının kim olduğu belirsizliğini koruyor. ABD’li sevgilisiyle birlikte kızına 'Lily Koi' ismini veren Uzerli, "Ablan, baban ve ben seni ailemizde ağırladığımız için çok mutluyuz" dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal