Meryem Kasap İkinci Kez Diskalifiye Oldu

Survivor'da Cemal Hünal'ın diskalifiye edilmesinin ardından yeni bir isim daha yarışmaya veda etti. Konseyde bir araya gelen takımlara Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu. Geçen sene sağ dizinden sakatlanarak diskalifiye olan Meryem Kasap bu sene de sol dizinden sakatlanarak diskalifiye oldu.

25.01.2021-10:13 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-10:13) Meryem Kasap İkinci Kez Diskalifiye Oldu

Survivor'da şoke eden bir olay daha yaşandı. Cemal Hünal'ın diskalifiye edilmesinin ardından yeni bir isim daha yarışmaya veda etti. Konseyde bir araya gelen Ünlüler ile Gönüllüler takımına Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu. Meryem Kasapoğlu sakatlığı nedeniyle Survivor yarışmasına veda etti.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu fenomen yarışma programı Survivor'da üst üste diskalifiye şoku yaşandı. Cemal Hünal'ın sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye olmasının ardından Survivor 2021'in iddialı yarışmacılarında Meryem Kasapoğlu da sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti.

Ünlüler takımında yarışan Meryem Kasapoğlu için Acun Ilıcalı kötü haberi şu ifadelerle açıkladı:

'Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bununla ilgili doktorumuz çalışmalar yaptı ve Meryem'in sakatlığı ciddi durumda. Doktorumuzla bir kez daha konuştum. Doktor Metin Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansın yok. Bana göre final adaylarından biri.'

Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada, yarışmacı Meryem Kasapoğlu'nun dizinden ameliyat olması gerektiği belirtildi. Ünlüler takımını üzen haber karşısında Meryem Kasapoğlu da gözyaşlarını tutamadı ve şu açıklamayı yaptı:

'Acun Bey nasıl başlasam bilmiyorum. Yani iki sene üst üste istediğim platformda bir sağ dizim sonra sol dizim travma gibi bir şey. Hayatta yüzde 1 bile bir şans faktörü varsa gerçekten benim hayatımda yok. Hissettiğim çok şey var ama demek ki her şeyin hayırlısı böyleymiş. Bu da benim şansım mı diyeyim kaderim mi diyeyim bilmiyorum'

Survivor'a devam edemeyeceği açıklanan yarışmacı Meryem Kasap geçen yıl da sakatlığı nedeniyle diskalifiye olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal