Merve Boluğur ve Işın Karaca Tartışmasına Tuğba Özerk Dahil Oldu

Oyuncu Merve Boluğur ile şarkıcı Işın Karaca arasında yaşanan tartışmaya Tuğba Özerk de dahil oldu. Ünlü şarkıcı, müzik piyasasına atılan Boluğur’a göndermede bulundu.

22.01.2021-17:41 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-17:59) Merve Boluğur ve Işın Karaca Tartışmasına Tuğba Özerk Dahil Oldu

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Youtuber olmuştu. Yakın zamanda yeni bir bomba daha patlayan Boluğur'a her gün tepkiler yağıyor.

Güzel oyuncu Merve Boluğur, yakın zamanda yeni şarkı çıkaracağını ve müzik piyasasına giriş yapacağını duyurmuştu. Bunun üzerine müzik camiasının tanınan ismi Işın Karaca, Boluğur'a tepki vermişti. Boluğur’un kendisini “Bir sen eksiktin güzel kız” sözleriyle ti’ye alan Işın Karaca için yakın çevresine “Kilolarını aldırmak için kapı kapı gezdi. Zayıf kadınlara hep düşmandır” dediği iddia edilmişti. Bu sözler, Işın Karaca’yı çileden çıkardı.

İkilinin tartışması gündemdeki sıcaklığını korurken, tartışmaya sürpriz bir isim daha dahil oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tuğba Özerk, "Işın Karaca'nın kilosunun değil, sesinin altında ezilirsin. Sen kendi klasmanındakilere psikolojik danışmanlık yapmaya devam et güzel kız" sözleriyle Boluğur'a gönderme yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal