Mert Yazıcıoğlu'nun Partneri Belli Oldu

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yayınlanacak olan Ölüm Zamanı dizinin erkek başrolü Mert Yazıcıoğlu oldu. Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun partneri açıklandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş ve Mert Yazıcıoğlu partner oldu.

25.01.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-17:13) Mert Yazıcıoğlu'nun Partneri Belli Oldu

Acun Ilıcalı'nın kurduğu yeni dijital platform Exxen,projelerine bir yenisini daha ekledi. Genç oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeye başlayan 'Ölüm Zamanı' dizisinin erkek başrol oyuncusu birçok projede rol alan ve seyirciler tarafından oldukça beğenilen Mert Yazıcıoğlu oldu. Yakışıklı oyuncu, Ölüm Zamanı dizisinde Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteri ile izleyici karşısına çıkan Nilsu Berfin Aktaş ile partner olacak.


Ölüm Zamanı dizisine yeni ve genç isimler dahil oldu. Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın da kadrosunda yer aldığı Ölüm Zamanı adlı Exxen dizisinde Çukur dizisiyle dikkat çeken Ece Yaşar ve son olarak Zalim İstanbul dizisinde rol almış olan İdris Nebi Şahin dahil oldu.

ÖLÜM ZAMANI DİZİSİ KONUSU

Oldukça yetenekli ve tanınan isimlerin yer aldığı dizide, kampta yaşanan bir cinayetin sonrasında gelişen olaylar konu edinecektir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal