Meral Kaplan'a Bakıcı Dayağı!

Güzel oyuncu Meral Kaplan, geçtiğimiz aylarda çocuk bakıcısının kendisini darp ettiğini iddia etti ve bakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

18.06.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-13:24) Meral Kaplan'a Bakıcı Dayağı!

Amerikalı güzel oyuncu Cameron Diaz'a olan benzerliği ile tanınmış olan oyuncu Meral Kaplan, geçtiğimiz aylarda çocuk bakıcısnın kendisini darp ettiği iddiası ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, Meral Kaplan'ın kızının bakıcısı 60 yaşandıkaki yabancı uyuruklu Volcava Motrrona, işten ayrılmak istemesi üzerine Meral Kaplan, 'Başka birini buluncaya kadar çalış' demesi üzerine ipler koptu ve bakıcı Kaplan'ı darp etti.



Yine bir diğer iddiaya göre 2011 yılında hayatını birleştirdiği eşi Kaplan'ın eşi Erkan Kahnioğlu olayı izledi ve müdahale etmedi.



Yaşanan bu olayların üzerine güzel oyuncu Meral Kaplan, İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma için başvuruda bulundu ve dilekçeyi verdi.

Kızının bakıcısından da şikayetçi oldu. Meral Kaplan, eşine 6 ay uzaklaştırma kararı çıakrtmasının yanı sıra aylık 10 bin TL nafaka talebinde bulundu.



Meral Kaplan olay ile ilgili şu ifadeyi verdi, 'Bakıcımız 60 yaşındaydı. Ayrılmak istiyordu. Ben de 'Sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım' dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme. Polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı. Bakıcım beni darp ederken eşim de beni izledi. Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal