Menajerimi Ara 22. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Menajerimi Ara 22. Bölüm Fragmanı

Star TV'nin sevilen yapımlarından olan Menajerimi Ara her hafta beğenilerek izlenen yapımlardan biridir. Menajerimi Ara dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.01.2021-19:59 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-19:59) Menajerimi Ara 22. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Menajerimi Ara 22. Bölüm Fragmanı

Ekranların sevilen yapımlarından biri olan Menajerimi Ara 17 Ocak Pazar günü yani dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dicle ve Barış sevgili olur ancak bir türlü doğru dürüst buluşamazlar. Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara'ya dair her şey haberimizde..

MENAJERİMİ ARA 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara dün akşam 21. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıktı. Menajerimi Ara'nın 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu şimdiden sorulmaya başlandı. Menajerimi Ara dizisinin 22. yeni bölüm fragmanının ilk ön izlemesi yayınlandı. 

Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Menajerimi Ara dün akşam 21. bölümü ile ekranlara geldi. Barış, sette vurulur kimin kurusıkı tabancayı değiştirdiği bilinmez. Bu olaydan sonra Barış'ın başına bir olay daha gelir. Dicle'nin yanında olmasını isteyen Barış, bir sürü oyun yapar. Ancak bu oyunlar istediği gibi gitmez. 

Beren, yaptıklarının bedelini öder. Yapımcı Beren'i oynadığı diziden kovar. Bu durum karşısında Kıraç, kızının yanında olur. Feris ve Serkan arasındaki belirsizliğin ise bir süre daha devam edeceği ve hatta gerilimin artacağının sinyalleri gelmeye başlar.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal