Melisa Sözen, Sevgilisi Harun Tekin Hakkında Konuştu

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteriyle izlediğimiz ünlü oyuncu Melisa Sözen, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkında bilinmeyenleri anlayan Sözen, sevgilisi Harun Tekin ile ilgili de konuşmayı ihmal etmedi.

25.01.2021-09:17 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-09:17) Melisa Sözen, Sevgilisi Harun Tekin Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, Hello dergisinin yeni sayısı için röportaj verdi.

Samimi açıklamalarda bulunan Melisa Sözen, sevgilisi Harun Tekin ve ilişkisi hakkında şunları söyledi: ‘Harun ile tanıştığımız günden bu yana geçen süre içerisinde birlikte değişen, dönüşen, iyileşen, güzelleşen bir yolculuk içindeyiz. Başardığım, altından kalktığım birçok şeyi onun desteği ve inancıyla yaptım. Harun’un bunca başarıya rağmen hala gelişime açık olması, empati yeteneği ve mütevazılığı bende hayranlık uyandırıyor’

Hakkında bilinmeyenleri de anlatan güzel oyuncu, ‘Hepimiz zaman zaman dışlanmışızdır. İyileşmesini beklediğimiz yaralarımız vardır. Ama ben geçmişte yaşamayı, acıları sürekli deşip onlardan beslenmeyi sevmem’ dedi. Heyecanlı biri olduğunu belirten Sözen, ‘Hayallerimin sınırı yok. Her an her şeye sıfırdan başlayabileceğime inanıyorum. Özgürlüğüme düşkünüm, emrivakilerden hiç hoşlanmam’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal