Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Meleklerin Aşkı Fragman - 4. Bölüm - 2. Fragman

Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

24.07.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-11:37)
Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı fragmanı yayınlandı mı? Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayrıntılar haberimizin detayında...

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal'ın rol aldığı Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

MELEKLERİN AŞKI 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı dizisi 4. bölüm 2. fragmanında; Yağmur, yıllardır aradığını annesinin evinin kapısına kadar gelmiştir ancak büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Yağmur'un bu durum da tek sevindiği şey Melek ile ilk kez bu kadar yakınlaşmış olmasıdır.

Deniz'in Alaçatı'ya gelmesi Yağmur'u zor duruma sokar. Ancak kimse iklinin arasına girememiş ve onlar birbirlerini tanıma fırsatı bulmuştur.

Rukiye, Nuri'yi kullanarak bir plan yapmıştır ancak bu durum Yağğmur'u bir çıkmasın içerisine sokar. Melek, Yağmur'u yine arkadaşı ile görmüştür.

Meleklerin Aşkı 4. bölümü ile 26 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;