Mehmet Şef, Yarışmacı Yasin'e Portakalı Kabuğu İle Yedirdi

MasterChef Türkiye yarışmasının sinirli jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, Yasin'in kaptanlık oyununda yaptığı yemeğin yanına kabuklu portakal komasına kızdı. Yasin'in kabukların yendiğini söylemesi üzerine Mehmet şef, Yasin'e portakalı kabuğu ile yedirdi.

15.10.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-11:09)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması MasterChef geçtiğimiz akşam yayınlanan 29. bölümü ile izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan yaratıcı bir yemek ve sunum beklediklerini söyledi. Yarışmacılar aldıkları talimatın ardında birebirinden ilginç yemekleri yapabilmek için kolları sıvadı.

Yarışmada sürekli ön planda olan Yasin, Portodil adını verdiği portakallı yahni yaptı. Mehmet Şef, tabakları tadım için gezmeye başladığı esnada Yasin’in tabağı dikkatini çekti. Yemeği tadan Mehmet Şef, tabağın etrafında bulunan kabukları görünce kızdı.

‘PORTAKALI KABUĞU İLE YEDİRDİ’

Mehmet Şef, ‘ Benim yemeyeceğim şeyi neden koydun?’ demesi üzerine Yasin, ‘Portakalın içi var ben yerim diye koydum’ yanıtını verdi. Mehmet Şef, Yasin'e portakalı kabuğu ile birlikte yedirdi.

‘AĞZINDAN ÇIKARMA BAKIYORUM’

Mehmet Şef, Yasin’e kabuklu portakalın yedirmesinin ardından dönüp, "Sakın ben giderken ağzından çıkartma ben bakıyorum" diyerek yanından uzaklaştı. Yasin’in portakal kabuğunu yediği anlar hem izleyenleri hem de stüdyodaki arkadaşlarını güldürdü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal