Mehmet Günsür ve Beren Saat, Sette Hayatını Kaybeden Hasan Karatay İçin Taziye Mesajı

Netflix'in ikinci orjinal Türk yapımızı Atiye dizisi çekimleri esnasında set çalışanı Hasan Karatay, sette geçirdiği kaza sonucu hayata gözlerini yummuştu. Beren Saat ve Mehmet Günsür, Hasan Karatay için taziye mesajı yayınladı.

11.04.2019-13:48 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-13:44) Mehmet Günsür ve Beren Saat, Sette Hayatını Kaybeden Hasan Karatay İçin Taziye Mesajı

Hakan Muhafız'ın ardından Netflix'in ikinci orjinal Türk yapımı Atiye dizisi çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı. Sette korkunç bir kaza yaşandı ve set çalışanı Hasan Karatay yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye yetiştirildiğinde beyin ölümünün gerçekleştiği konuşulan Hasan Karatay, hayatını kaybetti.

Beren Saat ve Mehmet Günsür, Hasan Karatay için sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı.

Sinema TV Sendikası yaşanan acı olay üzerine ağır ihmal sonucu merdivenden düşen, sette ambulans ve iş güvenliğine dair bir uzmanın ve önlemin yer almadığı gerekçesiyle yapım şirketini suçladı.

Yapım şirketi iddiaları kabul etmezken yargı süreci bittikten sonra konuya ilişkn açıklamalarda bulunacaklarını açıkladı.

BEREN SAAT VE MEHMET GÜNDÜR'DEN TAZİYE MESAJI

Atiye dizisi başrol oyuncuları set çalışanı Hasan Karatay'ın vefat etmesinin ardından sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

'YİNE GÜZEL BİR YÜREK, YİNE ZAMANSIZ VEDA'

Beren Saat, hayatını kaybeden Hasan Karatay'ın fotoğrafını paylaşarak 'Şahsen tanışamamıştık henüz ama bugün ailenin kadınlarının ağıtlarından tanıma fırsatım oldu seni Hasan. 'Oralar görünmez' denilse de, boyadığın duvarın kenarlarını titizlikle tamamlamak isterken başına gelmişti bu kaza. Yine güzel bir yürek, yine zamansız bir veda. Biz kenarı, köşesi senin hayal ettiğin kadar kusursuz bir is çıkarmak için çalışmaya devam ediyor olacağız. Işıklar içinde uyu... #sinemaya aşık her can kıymetlimizdir #setlerde ölmek istemiyoruz.2 ifadelerini kullandı.

'ÇOK ÜZGÜNÜM. BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM'

Mehmet Günsür paylaşımına 'Çok üzgünüm. Hasan'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum' notunu ekledi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal