Mehmet Ali Erbil'in Yemeğe Çıkardığı Kızı Görenler Gözlerine İnanamadı!

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi.

13.07.2017-10:25 - (Son Güncelleme: 13.07.2017-13:47)

Magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü isimler arasında yer alan şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Arnavutköy'de 'İşte Benim Stilim' yarışmasında birinci olan Emel Kızıltaş ile birlikte yemek yerken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Mekan çıkışı muhabirlerle sohbet eden ünlü şovmen Erbil, "Emel Hanım'ın bugün doğum günü, ben de onu doğum günü yemeğine çıkardım" ifadesini kullandı. Güzel sunucu Emel Kızıltaş ise, "Sadece yemek değil, bana çok hediye almış. Çok mutlu oldum" diyerek, yakın dostaları ile birlikte ünlü şovmenin otomobiline binerek mekandan çıkış yaptı.



MEHMET ALİ ERBİL'İN 34 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!

Star TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan ve yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekoru kıran 'Türk Malı' adlı diziyle oyunculuk yaşamında geri dönüş yapan ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi ile birlikte magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı. Akmerkez Alışveriş Merkezi'nde ünlü oyuncu Tuğçe Sarıkaya'yla baş başa sinemaya giren ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, şoförünün kullandığı aracına binmek üzereyken kendilerini takip eden magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı.

"ARKADAŞLAR ÇEKMEYİN LÜTFEN"

Gazetecilerin patlayan flaşlarından kaçmak için hızlı adımlarla otomobiline doğru yönelen ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil ve 34 yaş küçüksevgilisi ünlü oyuncu Tuğçe Sarıkaya, "Arkadaşlar çekmeyin lütfen. Biz sadece şeyiz" dedi ve Etiler'de gittiği mekandan hızlı adımlarla ayrıldı. Ardından Gültepe'de bir eve girerken objektiflere yakalanan ikiliden ünlü oyuncu Tuğçe Sarıkaya, "Mehmet Ali Erbil benim arkadaşım" açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil, bu yıl 61'inci doğum gününü kutlarken yeni sevgilisi Tuğçe Sarıkaya'nın ise 27 yaşında olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal