Mehmet Ali Erbil'in İbrahim Tatlıses Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı

Uzun zamandır sağlık durumu ile gündeme gelen ve aylardır hastanede tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün yaptığı İbrahim Tatlıses paylaşımı ile sosyal medyada olay oldu.

12.04.2019-11:34 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-11:31)

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, evinde düşerek yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyat olan Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımda tedavi gördüğü esnada yıllar önce geçirdiği kaçıs sendromu rahatsızlığı nüksetmişti.

Kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımda uzun bir süre tedavi görmüş ve uyutulmuştu. İlk uyandırılmasının ardından odada kısa bir süre geçiren Mehmet Ali Erbil, yeniden yoğun bakıma alınmıştı.

Aylar sonra yoğun bakımdan çıkarılan Mehmet Ali Erbil, normal odaya alındı ve tedavisine orada devam ediliyor. Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

MEHMET ALİ ERBİL'DEN İBRAHİM TATLISES PAYLAŞIMI

Mehmet Ali Erbil, sosyal medyada İbrahim Tatlıses'in bir şarkısını paylaştı. Mehmet Ali Erbil, paylaşımına 'Can yoldaşım, arkadaşım her zaman yanımdaydın, Allah seni başımızdan eksik etmesin' notunu ekleyerek takipçilerini beğenisine sundu.

Ünlü komedyenin İbrahim Tatlıses paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal