Mehmed Bir Cihan Fatihi Son Bölümü Olan 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. son bölümüyle dün akşam ekranlara getirildi. Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. son bölümde neler yaşandı? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

18.04.2018-11:00 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-10:48) Mehmed Bir Cihan Fatihi Son Bölümü Olan 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi nefesleri kesen 5. son bölümüyle dün akşam ekranlara getirildi. Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. son bölümde neler yaşandı? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. son bölümde neler yaşandı? Mehmeh Bir Cihan Fatihi son bölümde neler yaşadnı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Kanal D'nin sevilen dizisi başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Büşra Develi ve Gürkan Uygun gibi ünlü isimleirn yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. son bölümü büyük heyacan yarattı.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 5. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Mehmed Han, Akşemseddin'in Orhan'ı serbest bıraktığını öğrenir.
Melike'nin yaptığı herşeyi öğrenen Mehmed Han, öfkesini en sert şekilde gösterir. Mehmed'in sert tavrı karşısında korkan Melike hatasını kabul eder ve susmayı tercih eder.

Zağanos Paşa'nın Mehmed ile ilgili bildiği büyük sırrı koz olarak kullanacaktır.

Akşemseddin, Orhan'ı neden serbest bıraktığını Mehmed'e anlaatır. Sultan Mehmed Han, Akşemseddin'in neden yaptığını açıklamasını dinledikten sonra asıl amacına odaklanır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. yeni bölümü ile 24 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal