Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Final Mi Yapıyor?

Kanal D'de yayın hayatına başlayan ve yayınlandığı günden beri hedefledikleri reyting sonuçlarına ulaşamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final mi yapıyor? detaylar haberimizde...

18.04.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-15:14) Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Final Mi Yapıyor?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan yüksek bütçeli dev yapım olan dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin erken final yapacağı iddiları ortaya atıldı.

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri istenilen reyting oranlarına ulaşamayan dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin kesin olarak final yapıp yapmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Peki, dev prodüksüyon ve büyük hayallerle yayın serüvenine başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman final yapacak?

Ekranlarda istenilen başarıyı yakalayamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final tarihi belli oldu mu? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final mi yapıyor?

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yayın hayatına başlamadan çok daha önce aksiliklerin peşini bırakmadığı dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin senaristi, oyuncusu ve yönetmeni bile değişmişti.

Aksiliklerin peşini bırakmadığı dizinin bir de izlenme oranlarında giderek yaşanan düşüş Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin erken final yapacağı iddilarını güçlendirdi.



Mehmed Bir Cihan Fatihi, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri istenilen reyting oranlarını yaklayamadı.

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Gürkan Uygun, Büşra Develi ve Çetin Tekindor gibi ünlü isimlerin yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yükselişe geçmeyi beklerken, izlenme oranlarında giderek düşüş yaşamaya başladı.



Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. bölümde erken final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Fakat dizinin yapımcıları tarafından final yapacağına yönelik resmi bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapıp yapmayacağı netlik kazanacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal