Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dün yayınlanan ilk bölümü ile tarih severleri ekrana topladı. Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa'nın girişimlerine karşılık Edirne'ye sağ salim ulaşmayı başaran Mehmed, ordusunu selamlamıştır.

21.03.2018-10:15 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-10:12) Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dün yayınlanan ilk bölümü ile tarih severleri ekrana topladı. Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa'nın girişimlerine karşılık Edirne'ye sağ salim ulaşmayı başaran Mehmed, ordusunu selamlamıştır. Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. bölüm fragmanı ise yayınlanan ilk bölümden sonra izleyicilerle buluştu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi izleyicisiyle buluşan 2. bölüm fragmanıyla dizi tutkunlarına nefes kesen anlar yaşatacak. Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde aksiyon dolu dakikalar yaşandı. Dizi bitiminin hemen sonrasında yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mehmed, kritik kararını alıyor. Çandarlı Halil Paşa geçmişte yaptıkları için idam edilecek mi hep birlikte izleyip göreceğiz.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ KONUSU

Kutlu şehir uzun zaman boyunca birçok defa kuşatılmış, fakat ne toplar güçlü surlarında tek bir gedik açabilmiş ne de Haliç’in devasa zinciri düşman gemilerine geçit vermiştir. Üstelik Mehmed şehri almak istiyorsa yalnız Bizans İmparatorluğu'na ve destekcisi Hristiyan âlemine karşı değil, devlet içindeki en büyük muhalifi kudretli veziriazam Çandarlı Halil Paşa’ya karşı da mücadele vermek zorunda.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal