Meghan Markle'nin Babasının Basına Yansıyan Görüntüleri Sahte Çıktı

İngiltere Prensi Harry ile 19 Mayıs'ta dünya evine girmeye hazırlanan ünlü oyuncu Meghan Markle'ın babası düğüne katılmayacak.

16.05.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-13:51) Meghan Markle'nin Babasının Basına Yansıyan Görüntüleri Sahte Çıktı

İngiltere Prensi Harry ile 19 Mayıs'ta dünya evine girmeye hazırlanan ünlü oyuncu Meghan Markle'ın babası düğüne katılmayacak.

Kraliyet düğününe sayılı günler kala yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Meghan Markle'nin babası birkaç gün önce İngiliz basınında gündeme bomba gibi düştü.



Düğün için hazırlıklarını tamamlayan Kraliyet gelini Meghan Markle'nin Babası Thomas Markle'ın kısa süre önce gizlice çekildiği iddia edilen fotoğrafları basına yansıdı.



Ancak daha sonra o fotoğrafların gizlice çekilmediği ortaya çıktı. Baba Markle, bir fotoğrafçıyla para karşılığında, kendisinin "imajını düzeltmesi amacıyla, anlaşma yapmış ve gizlice fotoğraflarının çekilmesini istemiş.



Baba Markle olayın ortaya çıkmasının ardından, kraliyet düğünü için Birleşik Krallık'a gitmeyeceğini açıkladı.

Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamda, Thomas Markle'ın düğüne katılmayacağı yalanlanırken, gelin Markle için medyadan "anlayış" talebinde bulunuldu.

Saray sözcüsü "Bu durum düğününden günler önce gerçekleşmesi sebebiyle Meghan Markle için oldukça kişiseldir. Kendisi ve Prens Harry herkesten bu zor durumda anlayış göstermelerini talep etmektedir" şeklinde açıklama yapıldı.

Meghan Markle'nin babası geçtiğimiz haftalarda kızının nikah töreninde giyeceği elbisesini diktirmek için gittiği terzide görüntülenmişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal