Tarkan’ın Firari Kuzeni Kaçsa da Kurtulamadı

Yıllar önce cinayetten yargılanan ünlü şarkıcı Tarkan’ın kuzeni firari Servet Tevetoğlu sonunda yakalandı. Tevetoğlu’nun cinayetten yargılandığı davaya ilişkin detaylar…

17.03.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-09:47) Tarkan’ın Firari Kuzeni Kaçsa da Kurtulamadı

2017 yılında Esenyurt’ta bir iş yerinde önce silahla vurulan sonrasında ise dükkanı yakılan 28 yaşındaki Ercan Gönülkırmaz’ın davasına ilişkin detaylar sürüyor. Yaşamına son verilen Ercan Gönülkırmaz’ın ölümünden yargılanan isim ise herkesin bildiği ünlü sanatçı Tarkan’ın kuzeni Servet Tevetoğlu. 28 yaşındaki Gönülkırmaz’ın ölümüne dair yargılanan Tevetoğlu, açık cezaevindeyken firar etmiş ve izini kaybettirmişti. Firari Tevetoğlu kaçtığı yerden yakalandı ve tutuklamasına devam edildi. 

TARKAN’IN FİRARİ KUZENİ SAKLANAMADI

Ünlü şarkıcı Tarkan’ın kuzeni Servet Tevetoğlu cinayetten yargılandığı davadan tutuklandı. Tevetoğlu, Esenyurt’taki bir iş yerinde 28 yaşındaki Ercan Gönülkırmaz’ı önce silahla vurmuş sonrasında ise dükkanı yakarak ortadan kaybolmuştu. Yargılandığı açık cezaevinden kaçan Tevetoğlu, yakalandı.

TEVETOĞLU HANGİ OLAYDAN YARGILANIYORDU?

17 Ocak 2017’de Esenyurt’taki ir iş yerinde silahla vurulan ve dükkanı yakılarak öldürülen Ercan Gönülkırmaz’ın davası halen daha sürüyor. Cinayet davasından yargılanan 6 sanık arasında ünlü şarkıcı Tarkan’ın kuzeni Servet Tevetoğlu da yer alıyor. Servet Tevetoğlu, iki yıl cezaevinde kaldıktan sonra 250 bin liralık kefaletle adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış sonrasında ise işlediği başka bir suç sebebiyle açık cezaevinde yargılanmasına devam edilmişti. Açıkcezaevi’nden firar eden Tevetoğlu, Edirne’de yakalandı. Firari sanık verdiği ifadesinde, “Ben bu dosyadan tahliye olduğumda kardeşim kanser tedavisi görüyordu. 3 ay sonra da kendisini kaybettik. Hem bundan hem de bana takdir edilen kefaleti ödeme imkanım olmadığından adli kontrol şartını yerine getiremedim. Bu dosyadan tahliye olunca açık cezaevine geçtim. 1 hafta kaldım. Daha sonra izne çıktım. O dönemde bütün gazete ve televizyonda haberler çıktı. Bunun üzerine hakkımda yeniden tutuklama çıkacağını düşünerek korktum. Bundan dolayı da açık cezaevine tekrar dönemedim. Edirne Uzunköprü'de yakalandım” dedi. 

Mahkeme sanık Servet Tevetoğlu'nun ifadesinin ardından adli kontrol yükümlülüklerini yerine getirmemesi, firari durumda olması ve kaçması ya da saklanması şüphesi nedeniyle tutuklanmasına karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal