Masumlar Apartmanı Tekrar Bölümleri Ne Zaman Yayınlanıyor?

TRT 1'nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her hafta salı akşamı yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Peki Masumlar Apartmanı dizisinin tekrar bölümleri ne zaman yayınlanıyor? Masumlar Apartmanı ne zaman, hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor?

25.01.2021-13:35 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-13:35) Masumlar Apartmanı Tekrar Bölümleri Ne Zaman Yayınlanıyor?

Başrollerinde; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri ile de ekranlara geliyor. Fenomen dizi Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri ne zaman saat kaçta yayınlanıyor?

MASUMLAR APARTMANI TEKRAR BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Yeni bölümleri olduğu kadar Masumlar Apartmanı dizisinin tekrar bölümleri de ilgi ile takip ediliyor. Sevilen dizinin bu hafta yayınlanan bölümü Perşembe günü saat 00:30 ve Salı günü saat 22:30’da tekrar bölümleri ekrana geliyor. 

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Korumacı bir dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı, Han ile yaptığı bir kazayla değişir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. 

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Gizem Katmer, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden ve Uğur Uzunel yer almaktadır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal