MasterChef'te Bu Akşam Gidecek İsim İfşa Oldu!

MasterChef Türkiye 2020, bu akşam yine nefes kesen bir eleme ile ekranlara gelecek. Bu akşam siyah önlüğü giyen ve eleme adayı olan Tanya, Özgül, Didem, Esra, Emir ve Uğur arasından kimin yarışmaya veda edeceği ifşa oldu.

18.10.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 18.10.2020-16:31) MasterChef'te Bu Akşam Gidecek İsim İfşa Oldu!

TV8'in en çok izlenen lezzet yarışması MasterChef'te, bu akşam eleme gecesi yaşanacak ve bir yarışmacı daha yarışmaya veda edecek. Bu hafta yapılan yarışmalar sonucu adı yazılan Tanya, Özgül, Didem, Esra, Emir ve Uğur, bu akşam tüm hünerlerini sergileyecek.

Sosyal medyada ise oldukça gündem olan MasterChef için, bir ifşa ortaya atıldı. Sosyal medyada yayılan bu ifşaya göre, Didem Devay yarışmadan ayrılacak.

Celal'in yerine yedek kadrodan ana kadroya katılan Didem Devay'ın bu akşam yarışmaya veda edeceği iddiası ortaya atıldı. Bu hafta ard arda başarısız tabakları ile hem takım arkadaşlarının hem de seyircinin dikkatini çeken Didem, bu akşam Masterchef'ten ayrılan son isim olacak.

Sosyal medyada ifşa olunca Didem Devay'a yapılan bazı yorumlar da dikkat çekti. Didem'e 'Didem gercekten basarisiz bence de' 'Başarısızdı zaten isabet olmuş' 'Çok bile kaldı hiç bişey bilmiyorki' sonra dan gelenlerin dezavantajı çok oluyor şaşırmadım başarısız değildir ama ordakiler çok iyi asıl masterchef şimdi başlıyor has kadro kaldı artık' gibi yorumlar yapıldı.

Didem Devay Kimdir?

İnşaat mühendisi olan Didem Devay, yıl boyunca şantiye şefliği yapmış. 26 yaşında mutfak geçmişi olmayan Devay, 2 yıl boyunca şantiye şefliği yapmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal