MasterChef Murat Özdemir'in Eşi Sessizliğini Bozdu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasından diskalifiye olduktan sonra yaptığı canlı yayınlar ve gözaltına alınmasıyla gündeme gelmişti. MUrat Özdemir'in eşi yaşananların ardından sessizliğini bozdu.

03.12.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-12:37) MasterChef Murat Özdemir'in Eşi Sessizliğini Bozdu

TV8'in sevilen yarışması MasterChef'ten diskalifiye olan fenomen yarışması Murat Özdemir ve eşi Nebahat Özdemir, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi.

MasterChef Murat'ın yarışmadan diskalifiye edilmesinden sonra yaptığı canlı yayınlar ve gözaltına alınmasıyla ilgili eşi sessizliğini bozdu.

'UYUDUĞUM ZAMAN VİDEOLARI ÇEKİYOR'

Murat Özdemir'in eşi Nebahat Özdemir, 'Eşim aslında çok sakin bu görüntüleri için çok üzülüyorum. Her insan üzülür. Ben dışarı çıktığım ya da uyuduğum zaman videoları çekiyor. Çok ağladım. Çok şey kaybettim, eşimi de kaybettim böyle biri değildi. Keşke yarışmaya girmeseydi. Kızı da babasının bu haline çok üzüldü.' dedi.

'EVDE MAKARNA YİYORUZ'

Murat Özdemir'in eşinin yanındaki sakin tavırları dikkatlerden kaçmazken 'Ben hanım köylüyüm, hanımdan korkarım. İntihar yönündeki haberler yalan. Ben sadece eşimin ismini yazacaktım bıçak kesiyor mu diye bakayım dedim. Normalde bıçaklar tırnak üzerinde denenir ben kolumda denemişim. Şu an Kuran çarpsın cebimde para yok. Evde de makarna yiyoruz.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal