Martıların Efendisi Filminin Kamera Arkası Belgeseli Yayınlandı

22 Aralık’ta vizyona giren ''Martıların Efendisi'' filminin çekim öncesi ve çekim sürecini anlatan kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Belgeselde ilginç detaylar dikkat çekti.

13.04.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-15:19) Martıların Efendisi Filminin Kamera Arkası Belgeseli Yayınlandı

22 Aralık’ta vizyona giren ''Martıların Efendisi'' filminin çekim öncesi ve çekim sürecini anlatan kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meriç Demiray'ın yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı, Martıların Efendisi Filmi'nin kamera arkası belgeselinde Tuzla'daki film setinde geçen süreçten görüntülere de yer verildi.

OYUNCULAR:

Başrollerinde Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, ve Ezgi Coşkun'un yer aldığı, Sarp Akkaya, Aras Bulut İynemli, Mehmet Esen ve Ezel Akay’ın konuk olduğu, müziklerini ise Toygar Işıklı'nın üstlendiği filmin belgeselinde konuk oyuncu olan martıların da sete nasıl geldiği hakkında detaylar yer alıyor.



FİLMİN KONUSU:

Kurduğu gizemli evrende hayat ve dünyaya dair tüm ezberleri bozan Martıların Efendisi, iyi insanları; şiddetin, kötülüğün, anlayışsızlığın egemen olduğu bu dünyadan alıp  sihirli ve arzulanan "gizli ülkeye" götürmeyi amaç edinmiştir. Kendi küçük dünyasına ilk defa bir yabancıyı kabul eden Martıların Efendisi; bu yabancı misafir ile birlikte; sevginin bile kurtaramadığı, aşkın felaketlere yol açtığı, menfaatin fedakarlığın önüne geçtiği gerçek dünya ile tanışmasını acılı, sarsıcı ve bir o kadar da hüzünlü bir dille anlatacaktır.

RÖPORTAJLARDAN:

kamera arkası belgeselinde Yönetmen, senarist ve oyuncuların filmle ilgili röportajları da yer alıyor.

Mehmet Ada Öztekin: ''Senaryoyu okur okumaz, bu filmi çekmek istedim''.

Mehmet Günsür ise, ''Hikayeyi duyduğum andan itibaren çok heyecanlandım. Çok dişli bir karakterdi. Bu filmde benim için kolay bir sahne yoktu karakterin detayları çok önemliydi, hep yüksek konsantrasyonda çalışmam gerekti'' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal