Maria Sharapova'nın Nişan Yüzüğü Çok Konuşuldu

Rus tenisçi Maria Sharapova, uzun süredir aşk yaşadığı Alexander Gilkes ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü tenisçinin 400 bin dolar değerindeki nişan yüzüğü ise çok konuşuldu.

20.01.2021-15:12 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-15:12) Maria Sharapova'nın Nişan Yüzüğü Çok Konuşuldu

Maria Sharapova, sosyal medya hesabında 2020'yi değerlendiren paylaşımlarda bulundu. 5 kez Grand Slam şampiyonluğu olan tenisçinin 400 bin dolar değerindeki nişan yüzüğü dikkat çekti.

Rus tenisçi Maria Sharapova, 2020’nin Aralık ayında sevgilisi Alexander Gilkes’ten evlilik teklifi aldı. Şimdilerde nikah masasına oturmak için gün sayan Sharapova’nın nişan yüzüğü ise çok konuşuldu. Instagram sayfasında yaptığı paylaşımla 400 bin dolar değerindeki beş karatlı yüzüğünü gözler önüne seren Maria Sharapova’nın özel tasarım yüzüğü kısa sürede gündem oldu.

33 yaşındaki Maria Sharapova, ‘Tanıştığımız ilk günden itibaren 'Evet' dedim. Bu bizim küçük sırrımız değil mi Glikes?’ sözleriyle evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Alexander Gilkes de sevgilisine ‘Evet' diyerek beni çok çok mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Hayatımın sonuna kadar seni sevmek için sabırsızlanıyorum’ şeklinde karşılık vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal