Mahsun Kırmızıgül'ün Kızı Lavin'in Son Hali Görenleri Hayrete Düşürdü!

Ünlü oyuncu Mahsun Kırmızıgül, kızı Lavin'in son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

14.07.2017-09:24 - (Son Güncelleme: 14.07.2017-11:48) Mahsun Kırmızıgül'ün Kızı Lavin'in Son Hali Görenleri Hayrete Düşürdü!

Magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Mahsun Kırmızıgül, kızı Lavin ile çekilen fotoğrafını “Bir sevgilim var ömre bedel” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün, sosyal medya hesabından paylaştığı kızı Lavin ile birlikte çekilenm fotoğraf binlerce beğeni aldı. 

MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN KIZI LAVİN SONUNDA GÖRÜNTÜLENDİ!

Mahsun Kırmızıgül'ün kızı Lavin ilk defa magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Zaza kökenli olan yönetmen Mahsun Kırmızgül ile eşi Ece Binay'ın kızları Lavin ilk defa magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Mahsu Kırmızıgül, dün eşi Ece Binay ve kızı Lavin ile birlikte akşam yemeği yedi. Ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay, kızları Lavin'i bir an olsun kucağından indirmezken, ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün neşesi dikkatlerden kaçmadı. Akşam yemeği sonrası kendilerini bekleyen muhabirlerin sorularını cevapsız bırakan Kırmızıgül Ailesi, araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttular. Ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül ve eşi Ece Binay, 2016 yılında Amerika'da dünyaevine girmişti. Çiftin kızları Lavin, 1 sene önce dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ve eşi Ece Binay, kızları Lavin'i bu zamana kadar basına hiç göstermedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal