Mahmut Tuncer'in Sır Gibi Sakladığı Kızı Sonunda Ortaya Çıktı!

Türkücü ve sunucu Mahmut Tuncer, eşi ve kızı ile beraber Etiler'de gittiği mekan çıkışı magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı.

02.05.2017-13:08 - (Son Güncelleme: 02.05.2017-15:52) Mahmut Tuncer'in Sır Gibi Sakladığı Kızı Sonunda Ortaya Çıktı!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Mahmut Tuncer Show' programının sunucusu türkücü Mahmut Tuncer, eşi Işıl Tuncer ve kızı Gizem Tuncer ile geçen akşam gittiği Etiler Sarıhan çıkışı magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı. Gittikleri mekan çıkışı kendilerini görüntüleyen gazetecileri karşısında gören ünlü sunucu Mahmut Tuncer kameraların karşısına geçerek poz verdikten sonra kızı Gizem'i gazetecilere tanıttı.

''KIZIMA YAKINDA ALBÜM YAPACAĞIZ''

Ünlü sunucu ve türkücü Mahmut Tuncer, ''Kızım Gizem ile tanışın yakında ona albüm yapacağız'' açıklamasını yaptı. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, muhabirlere iyi akşamlar dedikten sonra kızı Gizem Tuncer’in kullandığı araç ile evlerine gitmek için hareket ettiler.

MAHMUT TUNCER KİMDİR?

'Mahmut Tuncer Show' programının ünlü sunucusu Mahmut Tuncer 1961 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Amatör olarak arkadaşlarıyla birlikteyken şarkılar söyleyen ünlü sunucu Mahmut Tuncer, 1979 yılında Urfa’nın kurtuluşu nedeniyle yapılan etkinlikte, teknik direktörünün ısrarıyla onun sahneye çıkmasını istemiş ve ünlü sunucu Mahmut Tuncer sahneye çıkıp, şarkı söylemiştir.

Ünlü sunucu Mahmut Tuncer evli ve 4 çocuk sahibi bir babadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal