Leke Dizisi Konusu - Leke Dizisi Oyuncuları

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in rol aldığı Leke dizisi fragmanı büyük ilgi gördü. Leke dizisi konusu ve Leke dizisi oyuncuları araştırılmaya başlandı.

08.04.2019-18:06 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-18:04) Leke Dizisi Konusu - Leke Dizisi Oyuncuları

Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getirecek olan Leke dizisi yayınlanan fragmanıyla merak edilmeye başlandı. Söz dizisinden ayrılan Burak Sevinç, Leke dizisinde başrol olarak karşımıza çıkacak olan yakışıklı oyuncuya Melis Sezen eşlik edecek.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Leke dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanıldı. Fragmanı ile ilgi gören Leke dizisi konusu Leke dizisi oyuncuları merak edilip araştırılmaya başlandı.

LEKE DİZİSİ KONUSU

Leke dizisinde, yetiştirme yurdunda büyüyen kimsesiz hukuk öğrencisi Yasemin ve kadınlara olan inancını tamamen yitirmiş iş hayatında başarılı Cem'in aşkı anlatılıyor. Duyma engelli olan kardeşi için elinden geleni yapan ve aynı zamanda organizasyon şirketinde çalışan Yasemin karakterine son olarak Murat Dalkılıç'la sinema filminde rol alan Melis Sezen hayat veriyor.

Çocukluğundan itibaren yaşadığı travma ve ailesini kaybeden, kadınlara olan mesafeli duruşu ile bilinen Cem karakterine de son olarak Söz dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Burak Sevinç hayat veriyor.

LEKE DİZİSİ OYUNCULARI

Leke dizisi iddialı bir kadro ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Leke dizisi kadrosunda Burak Sevinç ve Melis Sezen'in yanı sıra Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Öner, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı ve Ali Savaşçı gibi isimler yer alıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal