Kutsi, Eski Eşi Sinem Bayraktutar'ı Feyza Çıpa'yla Aldattığı Gibi Ünlü Oyuncuyu da Aldattı mı?

Feyza Çıpa ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Kutsi’nin biten ilişkisinin ardından eski eşi Sinem Bayraktutar’ın aldatılması ve boşanma sonrası yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

06.04.2020-10:08 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-11:58) Kutsi, Eski Eşi Sinem Bayraktutar'ı Feyza Çıpa'yla Aldattığı Gibi Ünlü Oyuncuyu da Aldattı mı?

Ünlü şarkıcı Kutsi, Huzur sokağı dizisinde birlikte rol aldığı Feyza Çıpa ile yakınlaşmasının ardından 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar ile boşanma aşamasına gelmiş ancak ünlü şarkıcı evliliğini bitirmeye yanaşmamıştı. 8 yıllık bir flört geçmişi olan Sinem Bayraktutar ve Kutsi, 2008 yılında nikah masasına oturmuş ancak Feyza Çıpa ihaneti bardağı taşıran son damla olmuştu.

'İLAHİ ADALETE TESLİM EDİYORUM'

Kutsi ile boşanmasından sonra biten evliliği hakkında konuşan Sinem Bayraktutar, 'Kutsi daha önce de ihanet etti, evden gitti. Sonra dönmek istedi. İkinci kez şans verdim. Bundan böyle herkes rahatça, keyifle hayatını yaşasın. Kendilerini ilahi adalete teslim ediyorum. Herkesin kendi ahlaki değeri, vicdanı var. Ne Kutsi'yi ne de Feyza Hanım'ı suçlamıyorum. Burada tek suçlu var; o da benim! Çünkü ikinci kez affettim. Kendime bunun yapılmasına izin verdim. Böyle bir hayatı seçtim, şimdi de sonuçlarına katlanıyorum. Hak ettiğiniz hayatı yaşarsınız.

'AYNI DURUMU YAŞAYABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEBİLSEYDİ...'

Tek pişmanlığım şu; keşke ikinci kez döndüğünde affetmeseydim. Feyza Hanım'ın beni aradığı, mesajla rahatsız ettiği doğru değil. Zaten böyle bir şey olamaz. Kendisi benim muhatabım değil. Kutsi'nin hayatına giren Feyza Çıpa ya da bir başkası... Bir erkek hamile eşini terk edebiliyorsa her an herkesi bırakabilir. Feyza Hanım bir gün kendisinin de aynı durumu yaşayabileceğini düşünebilseydi, bu kapasitede olsaydı farklı davranırdı.' ifadelerini kullanmıştı. 

Sinem Bayraktutar'ın 'Bir erkek hamile eşini terk edebiliyorsa her an herkesi bırakabilir.' sözleri ile yıllar önce yaptığı bu açıklama yeniden gündeme gelirken Kutsi'nin Feyza Çıpa'yı da aldattığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal