Kuşum Aydın'ın Yüzüne Ne Oldu?

Bir zamanların çok konuşulan şarkıcıları arasında yer alan Kuşum Aydın, Teve2 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına konuk oldu. Aydın, yüzü hakkında kimsenin bilmediği gerçekleri açıkladı.

17.10.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-11:11) Kuşum Aydın'ın Yüzüne Ne Oldu?

Bir zamanların çok konuşulan şarkıcıları arasında yer alan Kuşum Aydın, Teve2 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına konuk oldu. Aydın, yüzü hakkında kimsenin bilmediği gerçekleri açıkladı. Seneler önce yüzüne dolgu yaptıran ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, yaşadığı pişmanlığı canlı yayında anlattı.

İşte Aydın'ın o açıklamaları:

"Yüzümü yakından çekip internette farklı görüntülerle veriyorlar. Benim bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Sanıyorlar ki, estetik doktorlarının kapısında yatıyorum. Yaptırdığım dolgudan dolayı oluşan deformeden dolayı iki tane programım iptal oldu. Paylaştığım fotoğraflarda photoshop kullanıyorum. Bir televizyon programında benim için 'Aydın olmasın' demişler, o estetikleriyle konuşuluyor' demişler. 'İyi tamam olmasın diyorlarsa, olmam' dedim ben de. Ben kendimle barıştım. Bu benim kendimce çektiğim bir ceza. Beş kişi el ele gidip bunu yaptırdık. Onlar benden daha star oldu. Yüzümdeki deformasyon işlerime engel oldu. İnsanlar benim için yapmasaymış diyormuş. Ben aldım zaten cezamı"

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal