Kuruluş Osman Dizisinden Göktuğ Ayrıldı mı?

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman dizisinde yer alan Göktuğ karakteri diziden ayrılıyor mu? Son bölümde Göktuğ'un üzerine ok yağdırılmıştır. Bu sahne izleyicilerin aklına Göktuğ'un ölüp ölmeyeceğini getirdi. Peki Kuruluş Osman Göktuğ ayrıldı mı? Göktuğ Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı?

28.01.2021-09:45 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-09:45) Kuruluş Osman Dizisinden Göktuğ Ayrıldı mı?

Kuruluş Osman'ın son anlarında kaleye baskın yapan Osman bey ve Alpleri kaleye hücum ederken daha önceden içeride bıraktığı Göktuğ ve diğer alp içerideki askerleri sığınağın orada baskın var diyerek oraya yönlendirir. Daha sonra kalenin kapısını açmaya gider. Kalenin kapıları açıldığında Göktuğ’un üzerine ok yağdırılır. Buna rağmen kapıyı açmayı başaran Göktuğ ölecek mi diziden ayrılacak mı sorularını akla getirir. Kuruluş Osman Göktuğ'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki bölümlerde belli olacak. 

KURULUŞ OSMAN BURAK ÇELİK KİMDİR?

Burak Çelik, 21 Temmuz 1992 yılında dünyaya geldi. 42 ülkeden 56 modelin katıldığı Best Model of The World yarışmasında 'En İyi Erkek Model' seçildi. Genç oyuncu Burak Çelik, Karagül dizisinde canlandırdığı 'Serdar' karakteriyle oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra  'Hayat Sevince Güzel' adlı dizinin başrollerinden biriydi. Söz dizisinde de yer alan Burak Çelik, Selim karakterini canlandırdı. En son oyunculuğunu Sevgili Geçmiş dizisinde canlandırdığı Mahir karakteriyle izledik.

KURULUŞ OSMAN BALA HATUN ÖLÜYOR MU?

Kuruluş Osman dizisinin bu haftaki bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Babası Peçenek beyi Nikolanın elinde esir olan Targun hatun Nikola ile görüşmeye gider. Babasını görmek ister ve babasının zor bir durumda olduğunu görür ve kaleden çıkarak Kayı obasına geri dönmeye geçer. Ancak Targun hatunun kaleden ayrıldığını gören Bala hatun peşine adam takar ve kaleye gittiğini öğrenince Osman beye haber verir. Osman bey Targun hatunu dönüşte karşılar ve ikili arasında kılıç ve tekmelerle dolu bir çarpışma yaşanır. En son kılıcını elinden düşüren Targun hatun Osman beyin eline esir düşer. Osman bey kendisine güvenebileceğini söyleyerek kaleye neden gittiğini anlatmasını ister . Targun hatunda olan biteni Osman beye anlatır. Birlikte obaya dönerler. Bu gelişmelerin yanında Bala hatun çocuğu olmadığı için Osman beye kendisine bir hatun bulmasını, bulmazsa kendisini bulacağını söyler. Osman bey ailesi ile akşam yemeğindeyken Targun hatunu çağırır ve kendisinin nikahlı eşi olacağını açıklar. Bu gelişmelerin ardından Bala hatun Kulucahisar kalesinin almaya gideceklerinde kendisini de yanında götürmesinin ister. Kalenin fethi sırasında  Bala hatuna ne olacak. Bala hatun ölecek mi Özge Törer diziden ayrılacak mı sorularını aklımıza getirdi. Kalenin fethi sırasında ne olacak Bala hatun esir mi düşecek? Yoksa ölecek mi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal