Küçükçekmece Olayına Tepki Gösterdiği İçin Eleştirilen Mustafa Üstündağ Ateş Püskürdü

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kıza yapılan istismar olayının ardından Mustafa Üstündağ sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Yaşanan olaya tepki verdiği için eleştirilen Üstündağ, yaptığı paylaşımla ateş püskürdü.

27.04.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:44)

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna yapılan istismar olayı tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 5 yaşındaki çocuğun istismara uğradığını anlayan ailesi kız çocuğunu hastaneye kaldırırken, minik çocuk yaşam mücadelesi veriyor.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken 5 yaşınki kız çocuğuna istismarı uygulayan şahsın kimliği ortaya çıktı. Pakistan uyruklu 18 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ, yaşanan olaya tepki verdiği için Instagram'da kendisine tepki gösteren kişilere yaptığı paylaşımla ateş püskürdü.

İşte o paylaşım;

'BU SAPIKLARA KARŞI TAVRIM NET'

'Bana DM'den yazan korkak lavuklar; önce cesur olun. Yaptığım paylaşımların altına yazın ne yazacaksanız. Evet, ben sanatla uğraşan bir adamım ama öncelikle bir insan ve babayım. Bu sapıklara karşı tavrım nettir. Yok, efendim neymiş ben sanatçıymışım. Bu tip sert paylaşımlar bana yakışıyor muymuş? Topluma örnek olmam lazımmış... Lan el kadar bebenin ırzına geçmişler neyine sanat yapayım, neye örnek olayım... Ben ve eşim; o ana babayı düşündükçe iki gün evladımıza sarılamadık acımızdan. Tekrar ediyorum, elime geçse o kansıza yapacaklarımı buraya yazmakla bitiremem.' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal