Koronavirüse Yakalanan Haldun Dormen, Taburcu Edildi!

İki hafta önce Kovid-19’a yakalanan Haldun Dormen, virüsü yendi ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

05.12.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 05.12.2020-17:45) Koronavirüse Yakalanan Haldun Dormen, Taburcu Edildi!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Türk tiyatrosunun usta oyuncularından olan 92 yaşındaki Haldun Dormen, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Koronavirüse yakalandığını yine sosyal medya hesabından duyuran Dormen, dün yeni bir paylaşım yaparak, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiğini açıkladı.

‘SAĞLIĞIMA TEKRAR KAVUŞUYORUM’

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Dormen ‘Sağlığıma tekrar kavuşuyorum. Bu süreçte bana destek olan doktorlarıma, hastane çalışanlarına, asistanlarıma, arayan soran tüm dostlarıma, sevgili gelinim Ayşe Arman'a ve oğlum Ömer Dormen'e sonsuz teşekkürler’ dedi.

Haldun Dormen'in gazeteci gelini Ayşe Arman ise sosyal medya hesabından Dormen’in fotoğrafını paylaşarak; ‘Hocaların hocası, büyük usta Haldun Dormen nihayet dün hastaneden çıktı. Doktor ve sağlık personelinin olağanüstü özverili corona tedavisi sonucu iyileşti. Şimdi evinde istirahat ediyor. Allah bizi hastaneye düşürecekse, ülkemizde düşürsün’ açıklamasında bulundu.

‘TESTİM POZİTİF AMA DURUMUM İYİ’

22 Kasım'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs olduğunu duyuran Haldun Dormen, ‘Dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum’ demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal