Kolonya Cumhuriyeti Nerede Çekildi?

Peker Mengen olmaması gereken bir seçimi kazanmak üzeredir ve yapamayacağı birbirinden farklı vaatler vermeye başlar halka.

03.07.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:34) Kolonya Cumhuriyeti Nerede Çekildi?

KKüçük bir köyde başkanlık seçimi yaparken bir anda yönettiği yerin ülke olmasıyla birlikte yaşadığı zorlukları komedi dalında sergilerken bir yandan da ekibi ve kendinin yaşadığı zorlukları çok komik bir şekilde iletmektedirler halka.

İzlerken kafanızın dağılacağı ve de çokça güleceğiniz bir film bu. Sonrasında ise birdenbire belde bağımsız bir devlet haline gelir Peker Mengen yüzünden ve yaşadığı maceraları sergilerler. Ekibi ile birlikte Amerika savaş açmaya kalkışır Peker Mengen ve başından bir sürü olaylar geçer kendisinin ve halkının.

Yönetmeni Murat Kepez olan bu filmin senaryosu Eray Akyamener, Murat Kepez, Sıla Çetindağ tarafından kaleme alınmıştır. 2017 yılında gösterime girmiş bu film aynı zamanda biletli satış sayısında da ilk 10’a girerek haklı sayılır bir başarıya ulaşmayı da başarmıştır. Komedi türündeki bu filmi Kolonya Cumhuriyetini halk çok sevdi.

Oyuncuları ise Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin başrollerde yer alırken Kadrosunda Mahir İpek, Uğur Bilgin, Ersin Korkut, Gülhan Tekin gibi isimler yer almaktadır.

Çağlar Çorumlu: 4 Aralık 1977 yılında Amasya Merzifon’da dünyaya gelmiş oyuncu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunudur. Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show ile ilk ekran önü deneyimi yaşamış ve oldukça sevilmiştir bu ünlü oyuncu.

Aynı zamanda ise Eğitimci bir ailenin çocuğu olan Çağlar Çorumlu’nun annesi ve babası öğretmendir.

Kolonya Cumhuriyeti Filminin Konusu

İl olma yolunda olan küçük bir beldede başkanlık seçimlerine aday olmaya karar verir Peker Mengen. Daha sonra ise beldeye ziyarette bulunan Başbakanı karşılama töreninde ekibi ile her şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırırlar ve kendini bir anda Amerika Birleşik Devletleri ile savaşta bulur. Bundan sonra ise 5000 nüfusu olan bu beldede mecburen bir ülke kurmak zorundadır. Ve de başına bu gelenlerden sonra bir yandan ülke kurmak zorunda kalmıştır bir yandan ise Amerika ile savaşı yürütmek zorunda kalmıştır.

Bunları başarmak adına uzaylılardan bile yardım alır.

Kolonya Cumhuriyeti oldukça komik bir film sizde eğer hala izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz. İçerisinde birçok komik konuyu barındıran bu film kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabileceği gibi aynı zamanda izlerken sizi birçok kez de güldürecektir.

Filmde yer alan birbirinden kıymetli aynı zaman da komedi de ustalık ünvanı almış oyuncuları ile de ortaya çok kaliteli bir iş çıkmış.

Kolonya Cumhuriyeti Filmi Nerede Çekildi

Kolonya Cumhuriyeti filmi Muğla Dalaman, Akyaka, Köyceğiz gibi tatil alanlarında küçük kasabalarda çekilmiştir. Küçük bir belde görüntüsü verebilmek adına ülkemizin bu güzel köyleri, kasabaları bu film için tercih sebebi olmuştur.

Kolonya Cumhuriyeti aynı zamanda film içerisinde konusu geçen olaylardan konumunun en doğru yerlerin burası olduğu da fazlasıyla bellidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal