Kocaman Ailem Fragman - 1. Bölüm - 2. Fragmanı

ATV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayacak olan Kocaman Ailem dizisi 1. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem dizisi 1. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

31.05.2018-12:58 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-12:54)

ATV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayacak olan Kocaman Ailem dizisi 1. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem dizisi yeni bölüm fragmanı  yayınlandı mı? Kocaman Ailem  yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kocaman Ailem dizisi 1. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

Başrollerinde Leevent Ülgen, Emre Karayel ve Özge Özder gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kocaman Ailem dizisi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

KOCAMAN AİLEM DİZİ 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Kocaman Ailem dizisi 1. bölüm 2. fragmanında; Zengin bir işadamı olan Hulusi, geçirdiği kazada ölümle burun buruna gelir ve bu olayın kendi başına neden geldiğini sorgulamaya başlar. 

Geçmişte kalbini kırdığı üç kadını bulması için çok sevdiği Demir'i bu iş için görevlendirir. Hulusi'nin niyeti sadce o kadınalr ile helalleşmektir ancak onları bulduktan sonra öğrendikleri ile artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kocaman Ailem 1. bölümü ile bu akşam saat 20:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal