Kıvanç Tatlıtuğ ile Fotoğraf Çektiren Hakimin Yeni Videosu Ortaya Çıktı

Vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla yargılanan Kıvanç Tatlıtuğ ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak gündem olan kadın hakimin, Fatih Bulut'un "Çok Sevdim Yalan Oldu" şarkısına çektiği klip ile çok konuşuldu.

23.09.2019-12:22 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-12:17)

Vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla yargılanan Kıvanç Tatlıtuğ ile çektirdiği fotoğrafı yayınlayarak olay yaratan kadın hakimin, "Çok Sevdim Yalan Oldu" adlı şarkıya çektiği klip dikkat çekti.

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a "vergi usul kanuna muhalefet" suçundan açılan dava, geçtiğimiz günAnadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Bir kadın hakimin yargılanan Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirmesi ise tartışmalara neden oldu. Ünlü oyuncu ile verdiği pozu sosyal medyada paylaşarak gündeme gelen hakimin, Fatih Bulut'un "Çok Sevdim Yalan Oldu" şarkısına çektiği klip de ortaya çıktı. 13. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olan savcının ortaya çıkan videosu, sosyal medyayı salladı. Kadın savcının duruşma salonunda çektiği video, sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, söz konusu kadın savcı hakkında inceleme başlatıldığını duyurduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: Hakim ve film yıldızının sosyal medya da yer alan fotoğrafı üzerine başlatılan incelemede ilk saptanan resmi gerçek, ilgilinin yargılandığı mahkemenin 13. Asliye Ceza Mahkemesi olup, Fotoğraf da yer alan Hakimin 12. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olduğudur. İnceleme tamamlanca söz konusu eylemin disiplin cezası gerektirir boyutta olup olmadığı tartışılıp, 6.3.2019 tarihli HSK genel kurulunda kabul edilen ve 11.3.2019 tarihinde kamuoyuna açıklanan Yargı Etiği Bildirgesinde kabul edilen ilkeler kapsamında da değerlendirme yapılacaktır.

MAZERET İZNİNE AYRILDI

Öte yandan, 20 gün önce Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde göreve başladığı belirtilen hakim S.Ş.U.'nun, mazeret iznine ayrılarak adliyeye gelmediği öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal