'Kısmetse Olur' Programı Yayından Kaldırıldı mı? İşte O Karar

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Kısmetse Olur' programı hakkında, herkesin merak ettiği o karar verildi.

01.05.2017-15:44 - (Son Güncelleme: 01.05.2017-15:56) 'Kısmetse Olur' Programı Yayından Kaldırıldı mı? İşte O Karar

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran 'Kısmetse Olur' programının, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yapılan açıklamada, 2 Mayıs Salı günü itibariyle Seda Akgül'ün sunduğu, reyting rekortmeni programı 'Kısmetse Olur'un yayın hayatına ve ekran macerasına kaldığı yerden devam ediceği duyuruldu.

Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) yayınlanmasından sonra açıklama yapan Kanal D ekranlarından yayınlanan ve Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı "Kısmetse Olur" programının yapımcısı Haluk Şirin, kanal yönetimiyle birebir görüştüğünü ve reyting rekortmeni 'Kısmetse Olur' programın pazartesi günü "büyük ihtimalle" ekrana geleceğini ve izleyicilerle buluşacağını söylemişti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran, Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı 'Kısmetse Olur' programının yapımcısı Haluk Şirin, şunları kaydetti: "Kanal pazartesi durumu kesinleştirecek. Tekrarı olan çekim koyduk. Durumu bildireceğim" demişti.

KARAR VERİLDİ

Kanal D ekranlarında, dün ve bugünkü bölümleri ekrana gelmeyen 'Kısmetse Olur' programı ile ilgili son karar verildi. 'Kısmetse Olur' programının sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yapılan açıklamada, 2 Mayıs Salı günü 'Kısmetse Olur'un yayın hayatına devam edeceği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal