Kısmetse Olur Eski Damat Adayı Dizide Başrol Oyuncusu Oluyor

Bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Eser West, ekranlara geri döneceğini duyurdu. Eser West, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizide başrol oynayacağını duyurdu.

23.04.2019-08:53 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-09:04) Kısmetse Olur Eski Damat Adayı Dizide Başrol Oyuncusu Oluyor

Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği bir dönemi kasıp kavuran Kısmetse Olur programı ile tanınan damat adayı Eser West, hayranlarına müjdeli bir haber verdi.

Kısmetse Olur programında Cansel Çördük ile aşk yaşayarak yarışmada birinci olan Eser West, evliliğe hazır olmadıkları için ödülü istememişlerdi. Ödülü istemeyen çift yerine Nur ve Batuhan muhteşem bir düğünle dünyaevine girmişti.

Evlenmek istemeyen Eser West ve Cansel ilişkisi bir süre daha devam etmiş ancak ikili ayrılmıştı. Eser West program ile adını duyurmasının ardından Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ancak açlıkla ilgili büyük sorunlar yaşadığı için yarışmadan ayrılma kararı aldı.

ESER WEST DİZİDE BAŞROL OYUNUCUSU OLUYOR

Eser West, Survivor yarışmasından sonra ekranlardan uzak durmuştu. Eser West, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ekranlara geri döneceğini duyurdu. West, paylaşımında 'Ramazan'da Orta Doğu ülkelerinde bomba gibi yayına girecek olan yeni projemizde gururla Türkiye'yi temsil ediyoruz.' ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal