Kırmızı Oda Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katıldı

TV8'nin yeni dizisi Kırmızı Oda kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye son olarak tiyatro oyuncusu Gülçin Kültür Şahin de katıldı.

24.07.2020-10:37 - (Son Güncelleme: 24.07.2020-10:36)  Kırmızı Oda Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katıldı

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı TV8'nin merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Oda son hızla çalışmalarına devam ediyor.

Yeni dizi Kırmızı Oda'nın senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenilerek oluşturuldu. OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiğini üstlendiği Kırmızı Oda Eylül ayı içinde izleyicisi ile buluşacak. Dizideki rol dağılımı şu şekilde; Binnur Kaya 'Doktor Hanım', Tülin Özen 'Doktor Piraye', Ecem Uzun 'Stajyer Doktor Nihal' ve Meriç Aral da 'Doktor Ayşe' karakterine hayat verecek. Diziye son olarak ise tiyatro oyuncusu Gülçin Kültür Şahin dahil oldu.'Kırmızı Oda'nın diğer önemli karakterleri Doktor Murat ve Doktor Deniz için ise oyuncu arayışı devam ediyor. Binnur Kaya'nın rolü, psikiyatri kliniğinin sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının Kırmızı Oda dizisinde anlatılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal