Kim Milyoner Olmak İster’e Damga Vuran Yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu’nu Ağlattı!

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacı Serdar Bey’in hayat hikayesi, hem Kenan İmirzalıoğlu’nu hem de izleyenleri üzdü.

22.11.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 22.11.2020-12:09)

Serdar Bey, trafik kazası sonucu hafızasını kısa bir süreliğine kaybettiğini anlatınca, Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı.

Bu haftaki programda yarışmaya katılan Serdar Bey’in başından geçen talihsiz olayı, herkesi derinden etkiledi. Trafik kazası sonucu hafızasını kısa bir süreliğine kaybettiğini anlatan Serdar Bey’in eşi, hem ağladı hem de ağlattı.

Aslen Adanalı olan ve yarışmaya Kocaeli’den katılan Serdar Mete, 1980 doğumlu ve Kocaeli Üniversitesi Satış Yönetimi Bölümü mezunu. 34 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucu hafızasını kaybeden iki çocuk babası Serdar Mete, şu anda sadece kazadan sonraki 6 yılını hatırlıyor.

Tıbbi mümessil olarak çalışma hayatına devam eden Serdar Mete, ‘Kazadan sonra kimseyi hatırlamadım. Çocuğumu getirdiler oğlum beni görür görmez üzerime atladı ama 'bu çocuğu götürün tanımıyorum' dedim. Alışmak zorundasın ama pes etmedim. Oğlumla şimdi eskisi gibiyiz’ açıklamalarında bulundu.

İmirzalıoğlu ise ‘Çok güzel anlattınız. Fakat o uyuduğunu zannederken ben uyumuyordum sözü... Eşinizin vefası emekleri gerçekten çok belli. Aile olmak ne kadar önemli. Burada görüyoruz ki siz o aileyi ayakta tutmuşsunuz.’ İfadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal