Kim Milyoner Olmak İster'de Johnny Carson Sorusu!

ATV ekranlarında yayınlanan ve en çok para kazandıra , sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının dün akşam ekranlara getirilen bölümünde Johnny Carson sorusu soruldu. Yarışmacı doğru yanıtlayamayacağını bile bile soruya cevap verdi.

19.06.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-12:18)

ATV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın üstlendiği fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? dün akşam yeni bölümüyle izleyenlerle buluştu.

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya Johhny Carson sorusu soruldu ve yarışmacı cevabı bilmediği halde soruyu yanıtladı.

Yarışmacının elenmesine neden olan soru ise, 'ABD'de 1973'te sunucu Johnny Carson, programında hangi üründe kıtlık yaşandığını söyleyip şaka yapmış ve yaşanan panik yüzünden o üründe gerçekten kıtlığa sebep olmuştur?' İşte sorunun merak edilen cevabı...



Soru: ABD'de 1973'te sunucu Johnny Carson, programında hangi üründe kıtlık yaşandığını söyleyip şaka yapmış ve yaşanan panik yüzünden o üründe gerçekten kıtlığa sebep olmuştur?

A) Kahve

B) Ekmek

C) Tuvalet kâğıdı

D) Bulaşık eldiveni

Cevap:

C) Tuvalet Kağıdı

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal