Keşke Hiç Büyümeseydim Dizi Oyuncusu Ufuk Handırı Kimdir? İşte detaylar...

Keşke Hiç Büyümeseydim Dizi Oyuncusu Ufuk Handırı Kimdir?Nereli,Yaşı kaç İşte detaylar haberimizde...

04.10.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-17:07) Keşke Hiç Büyümeseydim Dizi Oyuncusu Ufuk Handırı Kimdir? İşte detaylar...

Keşke Hiç Büyümeseydim Dizi Oyuncusu Ufuk Handırı Kimdir?Nereli,Yaşı kaç İşte detaylar haberimizde...

UFUK HANDIRI (DENİZ CELİLOĞLU)

Hulusi’nin en küçük oğludur. Günümüz de kırklı yaşlarındadır. Evin en küçük çocuğu olduğu için her korunmuş kollanmış abilerinin gölgesinde anne babasının kayırması ile büyümüştür. Doksanlı yıllara gelindiğinde mahalleden arkadaşı olan Ayşe’ye aşık olmuş birbirlerine kavuşmak için gün saydıkları bir yola girilmiştir. Fakat bu aşkın önünde Ayşe’nin babası engel olmuş ve kızının istemediği bir evlilik yapmasına sebep olmuştur. Bunu öğrenen Ufuk sevdiği kadının düğününü basmış sarhoş bir şekilde olay çıkarmıştır. Hulusi’nin tokatı ile sonlanan bu hadise Ufuk’un da evden ayrılmasına sebep olmuştur. 
Ufuk mühendislik fakültesinde öğrenciyken radikal bir karar verip okulu bırakmış ve konservatuarda tiyatro okumayı seçmiştir. Önceleri bu konuyu babasından gizlemiş daha sonra da yediği tokat yüzünden babası ile arasına giren soğukluk bu konuyu tartışmalarına fırsat bile vermemiştir. 
Ufuk yıllar sonra hayalindeki oyunculuk mesleğini yapmış ama hayal ettiği gibi, bu meslek de ona mutluluk getirmemiştir. Mesleğini kutsal görmekte ama hala bir düzen kuramamaktadır.
Aslında hayata karşı mutsuzluğu yıllar öncesi yaşadığı aşk acısını hala unutamamış olmasındandır. Ayşe evlenmiş bir de çocuğu olmuş ama Ufuk içinde hala alev alev yanmaktadır. Aradan yıllar geçse de, Ufuk Ayşe’den başka kimseyi sevmemiştir. Babasının vefatı ile mahalleye tekrar döndüğünde Ayşe ile karşılaşır.

deniz celiloğlu ile ilgili görsel sonucu

Deniz Celiloğlu Kimdir?

Son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde Yiğit karakterine hayat veren oyuncu 1,87 cm boyunda 82 kg ağırlığında. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiaytro Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu Bulgaristan, Temmuz 1986 doğumlu.

Kanıt dizisiyle bir anda fenomen olan oyuncu Gecenin Kraliçesi, O Hayat Benim, Muhteşem Yüzyıl, Emanet, Poyraz Karayel, Çalıkuşu adlı yapımlarda yer aldı. Poyraz Karayel dizisinde Çetin karakterine hayat veren oyuncu son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde yer aldı. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal