Kerimcan Durmaz'ın Yakın Arkadaşı Samet Liçina'dan Pişkin Savunma

Kerimcan Durmaz'ın uçakta paylaştığı müstehcen videoya bir savunmada yakın arkadaşı Samet Liçina'dan geldi. Samet Liçina, Kerimcan Durmaz'ın paylaştığı videonun ardından yaptığı açıklama ile yok artık dedirtti.

03.05.2019-09:15 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-09:40)

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından uçakta çektiği müstehcen görüntüleri ile gündeme bomba gibi düştü. Kerimcan Durmaz, paylaştığı görüntüler ile eleştiri oklarının hedefi olurken savunan kişilerde oldu.

Kerimcan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin 'Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli bir videoyu avukatıma iletmek isterken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum' paylaşımında bulunmuştu.

KERİMCAN'IN ARKADAŞINDAN PİŞKİN AÇIKLAMA

Olaydan sonra yakın dostu Demet Akalın'dan da sert eleştiriler alan Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı Samet Liçina'dan pişkin açıklama geldi.

Samet Liçina, bir sosyal medya kullanıcısından gelen 'Hepiniz aynısınız' yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.

'SİZ İMRENEREK YAŞADIĞIMIZ HAYATI İZLEMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ'

Liçina, sosyal medya kullanıcısının yorumuna 'Bu ülkede o kadar cinsel içerikli film çekip ünlenen kişi varken, bize hiçbir şey olmaz. Siz imrenek ve iç geçirerek yaşadığımız hayatı izlemeye devam edeceksiniz' cevabını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal